ویزا کارت
ویزا کارت چیست؟ مزایای این کارت چیست؟ انواع مختلف این کارت کدامند؟ تفاوت کارت مجازی بانکی با کارت فیزیکی در چیست؟ انواع مختلف ویزا کارت کدامند؟ اگر به دنبال دریافت یک کارت بین المللی برای استفاده در سراسر جهان هستید با ما همراه شوید.
از آنجایی که شما نمیتوانید از کارتهای خود در سراسر جهان استفاده کنید و کارتهای بانکی ایرانی تنها در ایران فعال است، باید به دنبال راهکاری باشید تا در دیگر کشور های دنیا دچار مشکل نشوید و تحریمهای بانکی علیه ایران سبب درد سر شما نشود.
اگر به دنبال دریافت ویزای توریستی کانادا هستید، با دریافت ویزا کارت میتوانید به راحتی به خرید در این کشور بپردازید و پول نقد با خود حمل نکنید.
ویزا کارت چیست؟
ویزاکارت (Visa Card) مشهور ترین و فعال ترین شبکه فعال در دنیا برای طیف گسترده ای از خدمات پرداخت ارزی استفاده میگردد. ویزا کارت ها در دو نوع مجازی و فیزیکی قابل استفاده هستند و شامل کارتهای اعتباری (Credit Cards)، نقدی (Debit Cards) و پیش پرداخت (Prepaid Cards) است. در نوع فیزیکی این کارت، شما یک کارت پلاستیکی دارید که ۱۶ رقم شماره در آن است، این کارت دارای تاریخ انقضا (Expiration Date) و سه رقم CVV2 است.
ویزا کارت به مجموعهای از کارتها اطلاق میشود که به تمامی افراد در سراسر جهان خدمات ارائه میکنند و با کمک ویزا کارت شما میتوانید از آن در تمامی کشورها استفاده کرده و پرداختهای ارزی خود را انجام دهید. ارسال پول و دریافت پول در سایر کشور ها یا خرید از سایتهای اینترنتی سراسر دنیا با کمک این کارت امکان پذیر است.
عموماً شرکت ویزا Visa دارای سه سطح عضویت ابتدایی base ، متوسط signature و پیشرفته infinite است که هر کدام ویژگی های خاص خود را دارند.
اگر به دنبال دریافت ویزای شینگن و سفر به این منطقه هستید با دریافت یک ویزا کارت میتوانید به راحتی به خرید بپردازید.
تفاوت کارت مجازی بانکی با کارت فیزیکی
ویزا کارت مجازی نه فقط سریعتر برای متقاضیان آماده و صادر میشود بلکه به آنان امکان پرداخت و خرید اینترنتی را در بسیاری از سایتها میدهد که با کمک آن میتوانید به فعالیتهایی مثل رزرو هتل و رزرو پرواز خارجی بپردازید.
ولی از معایب آن میتوان گفت که تاریخ انقضای محدودی تقریبا یکماهه دارند و محدودیت حداکثر سقف موجودی ۵۰۰ دلاری دارد (فقط همزمان ۵ کارت مجازی با این موجودی میتوانید داشته باشید) که خیلی عدد بزرگی محسوب نمیشود و نمیتوان کار خاصی با آن کرد ضمن اینکه عموماً یکبار شارژ می شود و یا همان Pre-Paid است و نمیتوانید پس از اتمام موجودی خود از آن استفاده کنید. این کارتهای بانکی مجازی Pre-Paid چیزی مانند کارت هدیه بینالمللی هستند و برای انتقال وجه بین بانکی نیستند و توسط شرکتهای ثالث صادر گشته و برای استفاده از خدمات افتتاح حساب مجازی و شارژ دلاری آن باید کارمزد بالایی بپردازید.
در عوض کارت های فیزیکی محدودیتهای کارت مجازی را ندارند و علاوه بر امنیت بالا ۳ تا ۵ سال اعتبار دارند و محدودیت سقف موجودی حساب نیز ندارند. کارمزد پایینی دارند و امکان دریافت سود بانکی هم دارند. شما با این کارت ها امکان خرید انواع مختلف اجناس را در هرکشوری پیدا می کنید و می توانید رزرو هتل، هواپیما یا وقت سفارت خود را با این کارتها انجام دهید.
اگر به دنبال دریافت ویزای یونان هستید با کمک این کارت می توانید کارهای خود را راحتتر کنید.
امکانات ویزا کارت در راه ابریشم:
- شما امکان دسترسی به اینترنت بانک و اپلیکیشن های ضروری را پیدا میکنید.
- میتوانید از ATM های سراسر جهان ارز محلی برداشت کنید.
- امکان خرید از طریق دستگاه POS در هر فروشگاهی در هر جای جهان را پیدا میکنید.
- این کارت قابلیت انتخاب ارز کارت دلار یا یورو را برای مشتریان خود فراهم میکند ولی کارت یورو فقط برای افراد دارای آدرس معتبر خارج از کشور قابل دسترسی است.
- امکان دریافت رمز دوم خود را در شماره موبایل ایران خود خواهید داشت.
- این کارت قابلیت پرداخت بدون تماس را به مشتریان نیز میدهد.
- شما امکان دریافت کارت مجازی را نیز دارید. (به زودی)
- کارت ها به نام خودتان و با ۲ سال اعتبار هستند، هرچند که نام شما روی کارت نام نوشته نمی شود.
- این کارت به شما امکان افتتاح حساب پی پل و وریفای آن را میدهد.
- هزینه نگهداری ماهانه کارتها ۳/۵ دلار است.
مدارک لازم، هزینه و نحوه ارسال راه ابریشم:
تحویل این کارتها به راحتی و توسط پست از طریق دفتر تهران انجام میشود و مدارک لازم برای دریافت این کارت فقط تصویر پاسپورت، آدرس ایمیل و شماره موبایل متقاضیان خواهد بود.
هزینه صدور این کارت ۵۰۰ دلار است.
ورود به جهانی بدون مرز و محدودیت با ویزا کارت
اگرچه با استفاده از کارت های خود نمیتوانید در کشورهای دیگر برای برداشت پول یا خرید استفاده کنید ولی ویزا کارت این محدودیتها را برای شما حذف میکند.
از جمله مزایای داشتن انواع ویزا کارت میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
قابلیت شارژ سالانه این کارتها تا 50 هزار دلار و شارژ ماهانه تا 10 هزار دلار وجود دارد.
امکان برداشت وجه از دستگاههای خودپرداز در سراسر جهان دارید.
لایه امنیتی کیف پول این کارت بالاست.
امکان خرید حضوری یا خرید آنلاین محصول و خدمات مختلف از سایتهای خارجی مختلف در بیشتر کشورهای جهان و پرداخت آنلاین با کمک ویزا کارت خود را دارید
امکان استفاده از خدماتی چون موبایل بانک و برخورداری از گزارش تراکنشها و گردش حساب و استفاده از اینترنت بانک را دارید.
ویزا کارت امکان اتصال و وریفای حساب های پی پال، اسکریل، اوکی پی، پی زای شما را دارد.
امکان پرداخت پول و هزینه های لازم برای تعیین وقت سفارت مورد نیاز شما در کشور آمریکا، کانادا و انگلیس یا پرداخت برای آزمونهای بین المللی مثل تافل و آیلتس یا پرداخت سایر هزینه را دارد.
شما با این کارت امکان انتقال پول حسابتان به سایر حسابهای بینالمللی و پرداخت قرضهای خود را پیدا می کنید.
این کارت قابلیت اتصال به کیف پول الکترونیک و استفاده از مزایای آن را به شما می دهد.
امکان خرید از کلیه دستگاههای پوز در سراسر کشورهای دنیا با این کار ممکن می شود.
اگر به دنبال دریافت اقامت دبی هستید، با دریافت یک ویزا کارت می توانید به خرید و فروش اجناس مورد نظر خود در این کشور بپردازید و دیگر لازم نیست با خود پول نقد همراه داشته باشید.
فرایند عملیاتی شارژ کارت
ابتدا باید مبلغ ریالی معادل مبلغ دلاری که می خواهید را از طریق صرافی طرف قرارداد با شرکت واریز کنید، مبلغ دلاری توسط صرافی تحویل حساب شرکت می شود و سایر فرایند طی می شود.
پرداخت کارمزد نگهداری و فعال سازی و شارژ کارت هم به این صورت است:
فعال سازی کارت با 5 دلار انجام می شود و این مبلغ فقط یکبار پرداخت می شود. 3.5 دلار هزینه نگهداری و 3 دلار برای هردفعه شارژ کارت از شما هزینه گرفته می شود. کارمزد صدور مجدد ویزا کارت در صورت مفقودی 30 دلار خواهد بود.
انتقال وجه بین کارتها بدون کارمزد است و انتقال وجه فقط بین این کارتها ممکن خواهد بود.
تراکنش روی هر خرید توسط ارز داخلی و با دستگاه پوز 5% دلار خواهد بود و تراکنش روی هر خرید بین المللی با دستگاه پوز 1 دلار خواهد بود.
تراکنش دستگاه خوپرداز با ارز داخلی 2.5 دلار و با ارز محلی 2.9 دلار همراه 1.25 درصد کارمزد صرافی خواهد بود.
حداکثر میزان خرید یک محصول با ویزا کارت 10 هزار دلار و برای خرید محصولات بیشتر، حداکثر میزان خرید 10 هزار دلار در 20 خرید خواهد بود.
حداکثر موجودی هرکارت 10 هزار دلار مجاز است و حداکثر افزایش موجودی روزانه هر دفعه 5 هزار دلار برای حداکثر 10 بار خواهد بود و ماهیانه 10 هزار دلار و سالیانه 50 هزار دلار است.
کارمزد استرداد وجه هم 15 دلار است.
مشکلات صدور کارت های بین المللی برای کشورهای تحت تحریم
شاید برایتان سوال پیش بیاید که ویزا کارت چه تفاوتی با کارتهای بین المللی دارد، کارتهای بین المللی مشکلات زیر را پیش پایتان می گذارند:
- هزینه صدور کارت به دلیل تحریم ها بالا است.
- نرخ کارمزد حواله (شارژ) ارزی کارت زیاد است.
- برای دریافت کارت باید به صورت حضوری به خارج از کشور بروید و امکان صدور کارت برای افراد تحت تحریم وجود ندارد.
- امکان انجام تبلیغات گسترده توسط ارائه کنندگان خدمات مالی وجود ندارد.
- ملاقات با مشتری و بررسی دقیق اصالت مدارک برای ارائه به بانک عامل الزامی است.
انواع مختلف ویزا کارت:
ویزا کارت انواع مختلفی دارد:
-
ویزا کارت اعتباری (Visa Credit Card) :
این کارت برای اشخاص با سابقه مالی و گردش مالی خوب و تضمین شده است و مهم ترین ویژگی آن، امکان استفاده از موجودی منفی است. داشتن موجودی منفی به این معناست که اگر پولی در حساب نداشته باشید، میتوانید تا یک سقف خاصی خرید کنید. البته استفاده از چنین خدماتی بدون کارمزد و هزینه نخواهد بود. چون در زمانی مشخص به میزانی که برداشت منفی کرده اید، از موجودی حساب شما کم میکند و به میزانی که این زمان طول بکشد، این هزینه بیشتر و بیشتر می شود چون این هزینه، سود خدماتی است که این شرکت به شما ارائه کرده است.
این ویزا کارت به ۴ حالت برای متقاضی صادر میگردند:
- کارتهای شارژی Charge cards
- کارتهای اعتباری ایمن و تضمینی Secured
- کارتهای استاندارد Standard
- کارتهای پاداش Rewards
این کارت انواع مختلفی هم دارد:
- ویزا کارت بدون نام
- ویزا کارت مجازی
- ویزا کارت گلد (طلایی)
- ویزا کارت گلد بیزینس
- ویزا کارت کلاسیک
- مسترکارت پلاتینیوم
- مسترکارت ورلد الیت
- ویزا کارت اینفینیتی
- ویزا کارت دبیت (Debit Visa Card):
تفاوت این کارت با کارتهای نقدی در میزان برداشت موجودی است، در هنگام استفاده از این کارتها امکان برداشت بیشتر از موجودی حساب خود را نخواهید داشت. این کارت شبیه کارتهای بانکی شما در ایران است و فقط امکان برداشت موجودی خود را دارید.
انواع مختلف این کارت به شکل زیر است:
دبیتکارت استاندارد
کارت انتقال مزایای الکترونیکی (EBT)
دبیت کارت از پیش پرداختشده Prepaid
-
ویزا کارت پیش پرداخت (Prepaid card)
کارت های Prepaid یا پیشپرداخت، اگرچه همانند کارتهای دبیت هستند ولی به حساب بانکی وصل نیستند، بلکه خود کارت موجودی تعیین شده ای را دارد که شما در آن واریز کردید.
انواع کارتهای بانکی پیش پرداخت دو نوع هستند:
قابل شارژ (Reloadable)
غیر قابل شارژ (Gift Card)
به خاطر تحریمهای وضع شده علیه ایران، بیشتر کارتهای ارزی قابل در دسترس در این کشور از نوع پیش پرداخت و دبیت کارت هستند.
شما به دنبال اقامت و زندگی در هر کشوری باشید از دریافت اقامت استارتاپ کانادا گرفته با یک ویزا کارت می توانید تمام خرید و نقل و انتقالات پولی خود را انجام دهید.
چالش های پیش روی این کارت:
- تحریم های بین المللی علیه کشورما و امکان مسدود شدن کارتها
- امکان تخلف و بلوکه شدن پولهای دلاری شارژ شده توسط متقاضیان
- ابعاد پولشویی و مالیاتی موضوع
- عدم پشتیبانی کافی توسط برخی از شرکت های ایرانی
دریافت ویزا کارت در راه ابریشم:
اگر به دنبال دریافت ویزا کارت هستید، راه ابریشم به شما با فروش ویزا کارت برای تهیه این کارت ها کمک می کند. شما نیز با تهیه این کارت ها می توانید خود را از محدودیت کارت های بانکی معمولی رها کنید و در سراسر جهان از این کارت ها استفاده کنید. برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با ما 78716-021 در تماس باشید.
ارتباط با راه ابریشم
۰۲۱-۷۸۷۱۶
raheabrisham.tida@
info@abrishamgroup.com
سعادت آباد، سرو شرقی، پ۱۰۳، طبقه 2
سلام وقت بخیر
هزینه ی خدمات شما برای ویزا کارت چقدر هست؟