تاریخچه ی سفر

تاریخچه ی سفر برای اخذ ویزا

تاریخچه ی سفر برای اخذ ویزا چیست و چگونه سبب اعتماد آفیسر می‌شود؟ آیا داشتن سابقه سفر اجباری است؟ چگونه یک سابقه سفر خوب برای خود بسازیم؟ چه کشورهایی نیاز به سابقه سفر دارند؟ نکات مهم در مورد سابقه سفر چیست؟ برای یافتن پاسخ این سوالات با ما همراه شوید. اگر به دنبال اخذ ویزای توریستی کانادا یا آمریکا هستید، داشتن سابقه سفر کمک زیادی به ساده شدن فرایند اخذ ویزای شما می‌کند پس اطلاع از ماهیت سابقه سفر برای شما ضرورت دارد.

تاریخچه ی سفر برای اخذ ویزا چیست؟

تاریخچه ی سفر برای اخذ ویزا و سفر یا (travel history) همانطور که از اسمش پیداست، نشان دهنده میزان سفر شما به کشورهای دیگر است. مهرهای ورود و خروجی که هنگام سفر به کشور های مختلف در پاسپورت شما ثبت می‌شود، سابقه سفر شما است. هنگامی که فردی وارد خاک کشوری دیگر می گردد و ویزای آن کشور را اخذ می‌کند، مهر ورود در پاسپورت او برای اثبات اهمیت سابقه سفر اهمیت پیدا می‌کند. به میزانی که مهر های بیشتری در پاسپورت متقاضی ثبت شود، نشان خواهد داد او سابقه سفر درخشان تری دارد.

اگر به دنبال اخذ ویزای انگلیس یا هر کشور دیگری هستید، تاریخچه ی سفر برای اخذ ویزا کمک زیادی به شما خواهد کرد و شما را فرد قابل اعتمادتر جلوه می‌دهد.

تاریخچه ی سفر برای اخذ ویزا

اما چرا سابقه سفر نشان می‌دهد، شما شخص مورد اعتمادی خواهید بود؟

چون نشان از این دارد که شما فردی گردشگر هستید و دنبال گردش در کشورهای مختلف هستید و نه اقامت. برای دریافت ویزای کشور هایی چون کشور انگلستان یا آمریکا یا کشورهای  کانادا و استرالیا داشتن سابقه سفر خوب یا وجود مهر کشورهای حوزه شینگن بسیار اثرگذار و مهم خواهد بود.

پس در یک کلام هرچه سفرهای بیشتری انجام دهید،  شانس اخذ ویزای بیشتر و شانس دریافت اعتماد بیشتری از سمت آفیسر خواهید داشت و تاریخچه ی سفر با اخذ ویزا رابطه مستقیمی دارد. چون اعتماد آفیسر و سفارتخانه کشور مقصد از این قضیه که شما بعد از پایان دوره ویزا به کشور مبدا برگردید، بیشتر می‌شود و راحت‌تر برای شما ویزا صادر می‌کنند.

قوانین کشوری چون کشور آمریکا به خاطر وجود مراحل کلیرنس سخت گیری های زیادی دارد و تراول هیستوری خوب یک متقاضی باعث می‌شود پرونده او وقت کمتری در مرحله کلیرنس باقی بماند.

اگر به دنبال تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در فرانسه هستید، می‌توانید با بهبود سابقه سفر خود، شانس قبولی خود را بیشتر کنید و پرونده خود را قوی تر کنید، تاریخچه ی سفر برای اخذ ویزا بسیار کمک می‌کند.

آیا داشتن سابقه سفر اجباری است؟

داشتن یک تاریخچه سفر خوب یا تراول هیستوری مناسب می‌تواند نقش مهمی برای شما در پذیرش یا ریجکتی پرونده شما ایفا کند ولی این موضوع جزو اطلاعات اختیاری محسوب می‌شود که در آن اجباری از سمت سفارت نیست و متقاضی قادر است این اطلاعات را ارائه دهد که امتیاز خود را در روند اخذ ویزا و پذیرش بگیرد، پس اگر با ادعای برخی موسسات در خصوص ضرورت این موضوع روبرو شدید، گول این ادعا ها را نخورید.

در زمان آماده سازی مدارک، حتما مدارکی را نیز به عنوان تای و تاریخچه ی سفر برای اخذ ویزا خود قرار دهید تا مورد بررسی سفارت و آفیسر قرار بگیرد.

در واقع آفیسر دنبال مدارکی است که ثابت شود که متقاضی هدف پناهندگی و اقامت دائم در کشور مقصد را ندارد. تاریخچه سفر فقط گواهی مهمی است که نقش مثبتی در فرایند دریافت ویزا دارد ولی عدم وجود آن را می توان با مدارک و گواهی های دیگری چون داشتن تمکن مالی، ارائه گواهی مالی و ملکی و نداشتن هیچ‌گونه سوء پیشینه بهتر و تقویت کرد.

ایجاد تاریخچه ی سفر

چگونه یک سابقه سفر خوب برای اخذ ویزا بسازیم؟

یکی از بهترین کارها این است که از کشورهای راحت تر برای اخذ ویزا شروع کنید. می‌توانید به دنبال ساخت سابقه سفر با کمک کشور هایی باشید که احتیاجی به اخذ ویزا نداشته باشند و یا نهایت به یک ویزای فرودگاهی لحظه ورودی  (Visa on arrival) احتیاج داشته باشند که آن در فرودگاه برای شما صادر می شود. کشورهایی که ویزای الکترونیکی(E Visa) داشته باشند نیز، گزینه خوبی برای شما خواهند بود.

 کشور هایی مانند کشورهای همسایه و نزدیک مثل آذربایجان، امارات، ترکیه، گرجستان یا کشورهایی چون موریس، سیشل، مالزی ‌و چین گزینه مناسبی خواهند بود. شما با انتخاب کشورهای راحت برای سفر، علاوه بر داشتن تفریح و سرگرمی، سابقه سفر خود را نیز بهبود می‌دهید و تاریخچه ی سفر برای اخذ ویزا کمکتان می‌کند‌.

از آنجایی که اعتبار ویزاهای شنگن زیاد است، داشتن یک ویزای شینگن در سابقه سفر اهمیت زیادی خواهد داشت.

تاریخچه ی سفر شنگن

نکات مهم هنگام جمع کردن سابقه سفر:

  • همانطور که گفتیم تاریخچه ی سفر برای اخذ ویزا مهم است و تراول هیستوری و بازدید های بین‌المللی شما از سایر کشورها، مهم است. اگر دقت کنید می‌بینید بعد پایان انقضای گذرنامه قدیمی خود، باید آن را با پاسپورت جدید تعویض کنید، از آنجایی که در پاسپورت‌ جدید، مهر و سابقه ای وجود ندارد، پس باید به فکر راهی بود تا بتوان مدارک لازم را به عنوان تاریخچه ی سفر برای اخذ ویزا ارائه کرد برای همین متقاضیان باید پاسپورت‌های قدیمی‌ خود را نگه دارند. اما اگر به پاسپورت‌های قدیمی خود دسترسی ندارید، می‌توانید به اداره مهاجرت و گذرنامه در محله شهرآرا تهران بروید.
  • سفر در یکبار به 5 تا 6 کشور مختلف برای ایجاد تاریخچه ی سفر برای اخذ ویزا خوب است ولی بهتر است در چندین بار مختلف سفر کنید تا سابقه سفر شما اعتبار بیشتری پیدا کند.
  • سعی کنید برای راحتی بیشتر سفر از تورها استفاده کنید و به یک یا دو کشور بروید و در دفعات بعدی سفر بین سفر های خود چند ماه فاصله انداخته و دوباره سفر را آغاز کنید. این کار باعث می‌شود سابقه سقر شما واقعی تر باشد و آفیسر و سفارت فکر نکنند شما تنها دنبال ایجاد سابقه سفر بوده اید‌.
  • قبل سفر خود می‌توانید با دریافت ویزا کارت ، نقل و انتقال پول را در کشور مقصدتان راحت‌تر انجام دهید.
  • می توانید برای ساخت تاریخچه ی سفر برای اخذ ویزا ، چندین مرتبه به مقصد قبلی که قبلا سفر کردید بروید و مشکلی وجود ندارد. پرواز های لحظه آخری و تور های ارزان قیمت گزینه خوبی برای ساخت سابقه سفر هستند و البته چند باره سفر به یک کشور هم  حوصله شما را سر نخواهد برد چون در هر کشور جاذبه های بسیاری زیادی وجود دارد که شما را سرگرم کنند.
  • در ساخت سابقه سفر، هدف سفرهای مکرر و پر شدن پاسپورت شما با مهر و تمبر کشور های مختلف است ولی برخی کشورها یا تمبر ها را دیر می‌دهند یا کلا تمبر نمی دهند از این کشورها می‌توان به کشور های استرالیا و کره جنوبی اشاره کرد.

شرایط تاریخچه ی سفر

سخن پایانی:

در کل باید متوجه شده باشید که ضرورتی برای ارائه تاریخچه ی سفر وجود ندارد، ولی با ارائه تاریخچه سفر؛ از امتیاز خوبی برخوردار می شوید پس، حتما پاسپورتهای خود را با ویزا و مهرهای کشورهای مختلف پر کنید و آن را حفظ کنید تا در زمان مناسب به سفارت ارائه دهید.

اخذ ویزا در راه ابریشم:

اگر به دنبال مشاوره و اخذ ویزای کانادا، آمریکا، شینگن و دبی یا دریافت ویزا کارت هستید، راه ابریشم در کنار شما است تا شما را در مسیر سخت و طولانی مهاجرت همراهی کند و به تمامی سوالات شما بر اساس آخرین قوانین و مقررات پاسخ دهد. برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

مطالب مرتبط

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها